GLASBENIKI NA SNEGU 2019

VELESLALOM SLOVENSKIH GLASBENIKOV 2019 za SVETOVNO SMUČARSKO PRVENSTVO GLASBENIKOV 2019 v SCHLADMINGU 6. aprila in humanitarna akcija 4. GRUBELNIKOV MEMORIAL

glasbeniki na snegu2019

Pošiljamo vam nekaj informacij o veleslalomski tekmi glasbenikov zabavne in narodno-zabavne glasbe in seveda druženju na snegu. Po več kot dvajsetih letih gostovanja tega veleslaloma v Kranjski gori, na Golteh in Rogli ter Mariborskem Pohorju je vesela družba glasbenikov-smučarjev ponovno v Kranjski gori. Veleslalom glasbenikov in druženje na snegu so vedno lepo uspeli in poželi veliko medijsko pozornost in tudi letos bo tako.

Glasbeniki se bodo smučali, tekmovali in navijali ter tudi zaigrali in zapeli bodo v petek, 8. marca v programu ROCK N´ ROLL – koncert za Grubo - KING FOO z gosti: Grega Skočir (Big Foot Mama), Samuel Lucas, Matjaž Jelen (Šank Rock), Rok Ferengja (Rok’n’Band), …

(v spomin na DRAGA GRUBELNIKA – vrhunskega slovenskega smučarja, ki je preminil v prometni nesreči).

 

Zbirališče bo v petek, 8. marca ob 15. uri. Na nočnem smučišču KEKEC bo tekma – veleslalom ob 19. uri, ogled proge pa uro prej.

 

Veleslalom glasbenikov v Kranjski gori bo kvalifikacijski za udeležbo na Svetovnem smučarskem prvenstvu glasbenikov, ki bo letos v Schladmingu 6. aprila. Vsako leto se ga udeleži več kot 150 smučarjev. Prepričani smo, da bodo naši glasbeniki tudi letos na svetovnem prvenstvu zelo uspešni kot so bili v preteklih letih. Bor Zuljan in Matjaž Jelen iz skupine Šank rock, Milan Pečovnik Pidži, Domen Kumer, Franci Podbrežnik iz skupine Happy band, Niko Legat iz ansambla Veseli Begunjčani, Tomaž Malešič, Matija Selišnik, Mirko Rozman iz ansambla Zarja, Elvič Gorazd – Čudežna polja, Špela Osterc … .


SLOVENSKI GLASBENIKI in humanitarna akcija GRUBELNIKOV MEMORIAL

4. GRUBIN MEMORIAL (veleslalomska tekma) je humanitarni dogodek, ki ga organizatorji uspešno pripravljajo že 4. leto in bodo na njem sodelovali: svetovna smučarska imena, VIP gosti ter glasbeniki zabavne in narodno-zabavne glasbe s svojo akcijo – GLASBENIKI NA SNEGU.

Dobrodelni veleslalom bodo v Kranjski Gori pripravili na predvečer 58. Pokala Vitranc. Vsa zbrana sredstva od startnin do donacij gredo v dobrodelni sklad, ki ga vsako leto podarijo pomoči potrebnim. Tako bodo izkupiček od namenili družini, očetu samohranilcu z dvema otrokoma iz Slovenske Bistrice, ki nujno potrebujejo novo streho nad glavo. Naj spomnimo, da je lansko leto šel denar sedemčlanski družini iz Radelj ob Dravi.

Glasbeniki morajo prijaviti svoje sodelovanje na naslov:
GLASBENA AGENCIJA VIDEOTON, GSM: o41 616 603, E-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.