Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Slovenski MSM mediji namenoma "spregledali," da sta se preko videokonference iz oči v oči pogovarjala Janez Janša in Joe Biden!

Priznati moram, da me je sinoči, ko sem zasledil dva twitter zapisa predsednika vlade Janeza Janše o tem, kako je v okviru virtualnega vrha Evropske unije, o aktualnih strateških vprašanjih, povezanih tudi z novim valom covid pandemije, govoril z ameriškim predsednikom Joem Bidnom, zagrabil prešeren smeh.

jansa biden1

Spomnil sem se namreč, kako so novembra in decembra vsi po vrsti, od levičarskih poslancev v domačem in EU parlamentu (Fajon, Joveva, Brglez) pa do javnih medijev v državni in tajkunski lasti, z vsemi orožji nabijali po predsedniku vlade Janezu Janši, ker ni v istem hipu, ko se je demokratski kandidat Joe Biden razglasil za predsednika ZDA.

Da si je Janša s tem privoščil škandal mednarodnih razsežnosti, s čimer naj bi škodil slovenskim interesom v dialogu z največjo gospodarsko silo na svetu. Najbolj moteče je bilo prav gotovo dejstvo, da je Janša podprl Trumpa in si v hipu pri domačih in tujih levičarskih skrajnežih "prislužil" etiketo fašista. Vsakdo, ki je imel pet minut časa in, ki se kakor spozna na mednarodno politično dogajanje, je na nacionalni RTV, POP-u, Delu, Dnevniku, Večeru, da o Odlazkovem gnojničnem imperiju ne govorim, so kar tekmovali v blatenju Janše.

VEČ PA  TU

Pin It

Iskalnik po strani

Danes na programu

Narodnozabavna glasba


Sodelujemo...

Vremenska napoved

Radio Sevnica

Loading radio ...

SPONZORJI

logo asdvs

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save