Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

V zaključevanju je gradbena faza obnove nastanitvenih kapacitet v pritličju in mansardi Tončkovega doma na Lisci. Naslednji korak je zagotovitev in montaža opreme v tem delu doma, za kar je bila danes med Občino Sevnica in podjetjem Lesing d.o.o. podpisana pogodba v vrednosti dobrih 70 tisoč evrov.

lisca

Z umestitvijo opreme v obeh nadstropjih – gre za 15 sob s skupno 50 ležišči in sanitarijami – bo v celoti obnovljen še nastanitveni del doma, kot zaključek vseh doslej izvedenih notranjih preureditev v pritličju in kletnih prostorih.

 lisca1

Pogodbo za nakup opreme sta podpisala župan Občine Sevnica Srečko Ocvirk in direktor podjetja Lesing d.o.o. iz Kočevja Andraž Hribar, ob tem pa podala tudi izjavi za javnost, ki ju prilagamo v avdio in video obliki.

lisca2lisca3

lisca4lisca5

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje tzdlxkes Pomagajte nam preprečiti SPAM!