Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Uradniki okrožja Maricopa nočejo predati usmerjevalnikov revizorjem

Glasovnice okrožja Maricopa, oddane na splošnih volitvah leta 2020, pregledajo in preštejejo izvajalci, ki delajo za podjetje Cyber ​​Ninjas s sedežem na Floridi, v veteranskem spominskem koloseju v Phoenixu. (Matt York / AP)

ap21126818707747

Uradniki v okrožju Maricopa v Arizoni nočejo upoštevati sodnih pozivov državnega senata, ki od njih zahtevajo, da predajo usmerjevalnike ali slike usmerjevalnikov revizorjem, ki so pregledali volitve novembra 2020, in trdili, da bo predaja predmetov lokalnim prebivalcem povzročila "znatno varnostno tveganje" kazenskega pregona.

"Prej smo verjeli, da bo tveganje odpravljeno z redigiranjem podatkov o kazenskem pregonu na usmerjevalnikih in brez njihove izdelave. Vendar smo bili obveščeni, da ureditev tveganja ni odpravila," je namestnik okrožnega državnega tožilca Joseph LaRue ta teden dejal v pismu Revizijska zveza senata Ken Bennett, poroča The Arizona Daily Independent . "Izvedeli smo tudi, da bi lahko kriminalni elementi ali drugi dostop do teh podatkov ogrozili prizadevanja okrajev in zveznih organov kazenskega pregona in ogrozili življenje uslužbencev organov pregona."

Pismo LaRue je pozval, ko je Bennett ta teden povedal KFYI , lokalni pogovorni radijski postaji v Phoenixu, da uradniki okrožja niso upoštevali sodnih pozivov, ki sta jih podpisala predsednica senata Karen Fann in predsednik sodstva v senatu Warren Petersen. sodnik februarja.

Tovornjaki, napolnjeni z volilno opremo okrožja, evidencami in skoraj 2,1 milijona izvirnih glasovnic, so bili dostavljeni v spominski kolosej veteranov v Arizoni v Phoenixu, kjer se je revizija začela 23. aprila.

LaRue je dejal, da so občinski uradniki načrtovali revizijski skupini priskrbeti navidezne slike usmerjevalnikov, vendar niso bili prepričani, ali lahko informacije "varno pripravijo", ne da bi zajemali varnost organov pregona. V svojem pismu je še dejal, da bi lahko slike ogrozile informacije državljanov o socialni varnosti in druge zaupne podatke.

Ni rekel, kdaj bodo usmerjevalniki predani, je pa dejal, da bo "o tem nadaljeval, ko bom vedel več."

Okrajni uradnik je za The Epoch Times povedal, da so profesorji tehnologije ugotovili, da se lahko informacije, ki jih vsebujejo usmerjevalniki, "uporabijo kot načrti za prestrezanje občutljivih podatkov okrajev".

"V okrožju Maricopa je več kot 50 različnih okrožnih oddelkov, usmerjevalniki, ki jim je sodni poziv senatu naročil, naj zagotovijo podporo vsem tem oddelkom, ne le volilnim operacijam," je dejal. "Sem spadajo ključni podatki kazenskega pregona, ki jih po zakonu ni mogoče razkriti, pa tudi zaščitene zdravstvene informacije prebivalcev okrožja Maricopa in popolne številke socialne varnosti. Z zagotavljanjem usmerjevalnikov ali celo navideznih slik usmerjevalnikov, občutljivih podatkov in življenj osebje kazenskega pregona bi lahko bilo ogroženo. Okrožje nadaljuje s preučevanjem tega vprašanja, usmerjevalniki pa za zdaj ostajajo v okrožju. "

Uradniki okrožja Maricopa so v sredo ločeno povedali, da sta februarja dva laboratorija preizkusila glasovalno opremo in nista našla dokazov o povezavi volilnih avtomatov z internetom.

Toda Bennett je za KFYI dejal, da revizorji ne morejo potrditi, da stroji niso povezani, če nimajo dostopa do dnevnikov.

"Tukaj je nekaj tednov revizije in še vedno nimamo nekaterih informacij, ki jih je državni senat ukazal iz okrožja Maricopa," je dejal po poročanju The Epoch Times.

"Pred tedni so mi osebno povedali, da so iz zgradbe odnesli vse usmerjevalnike in internetne povezave ter zvezdišča in vse, da bi nam jih lahko poslali, mi pa bi imeli dnevnike, ko bi vstopili v te naprave, lahko videli te dnevnike, da med volitvami ni bilo nič povezano z internetom, "je dejal," in glej, glej, ne pojavijo se v opremi, za katero so rekli, da bi nam jo dostavili."

 

doniram

Pin It

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina