Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Kakšno naključje! Streljanje pred Judovskim centrom res ni povezano s protesti v podporo teroristični organizaciji Hamas?

189163625 10161109124770299 2561867196786708156 n

Včeraj zvečer je pred Judovskim kulturnim centrom na Križevniški ulici odjeknilo več strelov. Zavladala je panika, saj so bili malo pred tem pred parlamentom množice Palestincev in tistih, ki podpirajo Hamas. Policija še zbira podatke, vsi mediji pa poudarjajo, da incident naj ne bi bil povezan s protestom, kar je po do sedaj zbranih informacijah nemogoče zaključiti. So pa iz policije sporočili, da so na kraju incidenta našli tulce in da preverjajo za kakšno vrsto orožja gre.

“Glede včerajšnjega obvestila o tem, da so policisti na Križevniški ulici zaznali poke, je bil v nadaljevanju opravljen ogled kraja ter zbiranje obvestil. Najdeni so bili tulci, policisti pa še preverjajo za kakšno vrsto orožja je šlo, ter nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja Povzročitve splošne nevarnosti. Osumljenec še ni znan, o vseh ugotovitvah pa bo obveščeno pristojno državno tožilstvo”, so ravnokar sporočili iz Policije.

Odjeknilo naj bi šest zaporednih strelov, do sedaj znanih podatkih pa ni bil nihče poškodovan. Policisti še preverjajo vse okoliščine dogodka, vsem pa je očitno jasno, da bi bilo res preveliko naključje, da dogodka ne bi bila povezana.

cordicprotest ljubljana islam palestina

PIŠE: Sara Kovač

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ipupkyas Pomagajte nam preprečiti SPAM!