Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Ali bomo dopustili, da radikalni teroristični islamski, Palestinski Hamas, prevzame tudi našo domovino Slovenijo in nad nami začne izvajati pritiske, grožnje nad Slovenskim narodom, nad Slovenijo in to preko podpore levih skrajnih radikalno usmerjenih medijev, tudi same RTV hiše in STA, ki je ledena gora radikalizma in zaveznik levega terorja, saj medijsko vseskozi podpirajo islam in vse kar je levega.

slovenska tiskovna agencija

To celo odkrito v svojih objavah, prispevkih tudi vseskozi povdarjajo. Ali so radikalno levi mediji prešli pod okrilje terorističnih radikalnih frakcij, organizacij in dom ekstrenizma, terorizma... Morda, saj to nam kažejo že dejanja v NLB in pranju Iranskega terorističnega denarja. Ali so te teroristične organizacije napajalnik levih medeijev?!

 

NOVA 24TV PIŠE!!!

Mednarodni škandal: STA z naslovno sliko Palestincev, ki teptajo izraelsko zastavo! Oglasil se je izraelski veleposlanik!

palestinska radikalna hamas sta

STA je ponovno poskrbel za škandal, ki bo odmeval in že odmeva v mednarodni javnosti. Objavili so članek z naslovom “Slovenija pozdravlja premirje na Bližnjem vzhodu” z naslovno sliko Palestincev v sandalih, ki teptajo izraelsko zastavo. Izbira slike je požela val ogorčenja in neodobravanja.

Oglasil se je tudi Izraelski veleposlanik pristojen za Slovenijo Eyal Sela, ki je dejal, da so za članek izbrali zelo slabo sliko, ki tepta izraelsko zastavo. To je vsekakor poteza, ki je s strani “neodvisne” STA skrajno neprimerna in ruši ugled Slovenije in odnos med državama.

STA, ki zbira donacije za “obstanek” je ponovno dokazal, da si davkoplačevalskega denarja ne zasluži. Nekateri v odzivih na to potezo pa so prepričani, da bi direktor Veselinovič moral že zaradi tega škandala odstopiti.

Takšna slika sploh ne sovpada z naslovom in ne spodbuja mirno rešitev, ampak še bolj podpihuje in neti vojno. Takšni STA naj bi financirali iz proračuna? Fotografijo so kasneje odstranili, a je bila škoda že narejena.

PIŠE: Anita Gužvič

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje xaaefvqy Pomagajte nam preprečiti SPAM!