Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Kontraadmiral Nicola de Felice poziva k pomorski blokadi! Rešitev migrantskega problema je v pomorski blokadi. Upokojeni italijanski kontraadmiral meni, da je Evropska unija pustila Italijo na cedilu. Bruseljski načrti so neizvedljivi. Tihotapci mastno služijo na račun migrantov. Zaslužki presegajo že sto milijonov evrov.

francoski parlament general

Upokojeni kontraadmiral italijanske vojaške mornarice Nicola de Felice je eden najglasnejših kritikov migracij. Na migracije in probleme v zvezi z njimi se seveda zelo dobro spozna, saj je bil zadnje obdobje pred upokojitvijo leta 2018 poveljnik vojaške mornarice za območje Sicilije, točno tistega dela Italije torej, kjer dnevno pristajajo plovila z migranti. Visoki mornariški častnik se je po upokojitvi − k temu je verjetno delno pripomogel tudi njegov pogled na migracije − začel aktivneje ukvarjati s politiko in sodeluje kot izvedenec s stranko Liga Mattea Salvinija. Svoje poglede redno objavlja tudi v medijih in na spletnih omrežjih.

Evropa je Italijo pustila na cedilu

Prejšnji teden je kontraadmiral na spletnih omrežjih delil kritične zapise glede migracijske politike EU. Na Facebooku je zapisal: »Neuspeh notranje ministrice Lamorgese: Evropa je Italijo spet pustila na cedilu! Na srečanju EU na Portugalskem ni bilo konkretnega odgovora o preselitvi migrantov, ki so pristali na italijanski obali. Od leta 2018 je bilo iz Italije v druge države premeščenih le 1273 migrantov, medtem ko jih je na kopnem pristalo več kot 80.000.

Italijanska strategija, ki se osredotoča na vnovične naselitve, je torej porazna in odpira »vroče« poletje, če se metoda ne spremeni. Lahko pričakujemo prihod približno 70.000 nezakonitih migrantov (in ne »beguncev«, v vsakem primeru *ne* za vnovično naselitev) na obale Sicilije, Sardinije in Salenta. Poletni posel za kriminalne tihotapce znaša približno 350 milijonov evrov (samo voznine nezakonitih migrantov za prevoz do italijanske obale ali na ladje NGP). In posel »sprejema« v Italiji v višini približno 100 milijonov evrov. Vse to plačajo davkoplačevalci.«

Rešitev problema je pomorska blokada

De Felice je zelo kritičen do načrtov Bruslja, kako se spopasti z migrantsko problematiko, in jih označuje za neizvedljive. Bruslju ponuja svojo rešitev problema, ki jo je prav tako objavil na spletu: »Pomorsko blokado je treba razumeti in izvajati s sporazumom s tunizijsko vlado, ki omogoča skupno evropsko-tunizijsko pomorsko patruljo v tunizijskih teritorialnih vodah s sredstvi in instrumenti, ki jih zagotavlja ali financira Evropska unija. Blokada mora biti usmerjena izključno proti tihotapcem, tako da se prepreči vsak poskus pošiljanja bark ali gumijastih čolnov s celine. Tuniziji je treba načeloma omogočiti, da se na kopnem opremi z mrežo takšnih video- in radarskih nadzornih sistemov, ki bi prek operativnega centra že od samega začetka nadzorovali nezakonito gibanje nezakonitih priseljencev in kriminalnih trgovcev z ljudmi.« Podobno bi se EU morala dogovoriti tudi z libijsko vlado.

Meni tudi, da bi države, katerih zastave so na ladjah nevladnih organizacij, morale zbrati pogum in umakniti svoje zastave s teh ladij, da ne bodo mogle več pluti.

Piše: Bogdan Sajovic (Demokracija)

Vse nevladne organizacije, ki so na strani in v podporo migracijam ter ilegali, bi morali ukiniti in prepovedati, saj se preko teh organizacij organizira tihotapstvo migrantov in trgovina z belim blagom, ki že presega vrtoglave zneske in zraven še dobivajo denar od matičnih držav za svoja delovanja!!! Evropski parlament v Bruslju, pa ima v svojih klopeh prav zaveznike in podpornike, ki na vse načine zagovarjajo trgovino preko migracij, saj tudi EU poslanci na ta način obračajo lepe kupe denarja!!!
To je povsem mafijsko delovanje, a po zakonu, ki si ga sami prirejajo!

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ywsohmts Pomagajte nam preprečiti SPAM!