Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

SDS končno sporoča javnosti bistvo referenduma za samostojno demokratično Slovenijo in odhod Slovenije iz komunizma
Kaj sedaj levica KUL sporoča in podtika stranki SDS, koaliciji in narodu in kaj je res bistvo bližajočega se kongresa stranke SDS?!

sdskongres2021

Resnično je prišel čas, da se določene leve stranke odstrani iz politike, parlamenta in tako ustavi rušenja in blokiranja domovine doma in po svetu, pred vsem pa v EU parlamentu! Kar sedaj v zadnjem času sporočajo iz opoziciej KUL, je skrajno sovražno in nestrpno povzročanje sovražnosti in razdvajanje naroda, ki ga neusmiljeno izvaja Tanja Fajon-SD, Šarec-LMŠ, Bratuškova-SAB in Mesec-ZL.Na vse načine poskušajo v opoziciji KULa izsiliti predčasne volitve in tako popolnoma pokopati v očeh svetovne javnosti ob bližajočem se predsedovanju EU ugled domovine, ki je končno preko aktualne vlade in koalicije, ter sodelovan preko zunanje politike rasti in prav to je najbolj moteči člen za opozicijo KULa, saj so padli povsem na senčno stran in izven bilo kakšnega interesa za njih in so že nekaj časa pozabljeni, razoroženi in le še preko besednjačenja in hujhaštva naroda zganjajo cirkus in podporo vsemu kar se dogaja na ulicah, saj ulica je še edini dom KUL opozicije.
Čas je, da se celi levi KUL opoziciji reče "DOVOLJ JE BILO, DOVOLJ VAS IMAMO, VI NISTE NA STRANI DOMOVINE, AMPAK NA STRANI SOVRAŽNIKOV DOMOVINE!" Ste najšibkejši člen v Sloveniji za Slovenijo.

 

19. junija 2021 bo imela Slovenska demokratska stranka svoj 12. kongres. Programski odbor je – tako kot v preteklosti – pripravil predloge petih resolucij, o katerih bodo delegati razpravljali na občinskih in mestnih odborih (Gradimo Slovenijo, Za obrambo ustavnih temeljev slovenske države, Oda mladosti: konkretno za mlade, Za boljši jutri vseh generacij gradimo konkurenčno digitalno družbo ter Ženska sem – vem, znam, zmorem). Večina predlaganih resolucij je podobna tistim iz let 2017 in 2013, le druga bolj izstopa, ker je v njej več ostrega političnega diskurza.

Osnutek "Za obrambo ustavnih temeljev slovenske države" je dolg štiri strani in nadaljuje tisto, kar je stranka SDS že zapisala v svojih preteklih resolucijah. Tako izpostavijo, da je to ena najpomembnejših strank v Sloveniji. "V posameznih vladah je sodelovala le okoli četrtino svojega obstoja, kljub izdatnim uspehom sama ni mogla preprečiti dejstva, da tranzicija pri nas ni uspela," so zapisali v osnutku. Tako nadaljujejo in orisujejo strankino pot, ko je bila v opoziciji, in izpostavljajo, da je stranka SDS edina stranka v državi, ki ima vse atribute urejene in trajne politične organizacije, kot velja za druge resne stranke po svetu.

Stranka se, kot piše v osnutku resolucije, "od drugih strank v Sloveniji razlikuje tudi po tem, da je sposobna kadar koli voditi državo. V Sloveniji je namreč vse preveč novih 'ad hoc' strank, tradicionalne pa izumirajo". Opozorijo, da so lahko te stranke hitro žrtev mafijsko-lobističnih omrežij, in dodajo, da je SDS že od začetka promotor demokracije, vladavine prava ter visoke ravni varovanja človekovih pravic in temeljnih svoboščin. Eden od ciljev je bila razgradnja ostankov totalitarnega sistema, nato pa tudi sprava in družbena kohezija: "Vendar je pri vsem tem naletavala na ovire, ki so jih predstavljale ali leve politične stranke ali del nevidne politike, ki ji rečemo globoka država."

Predlog resolucije nato nadaljujejo z zgodovinskim orisom po njihovem mnenju neuspele tranzicije in trdijo, da ljudje niso resno jemali opozoril na nevarnosti, katerih posledica bi bila lahko "žametna obnovitev totalitarnega režima". Izpostavljajo ulično nasilje, ki ga, kot trdijo, podpirajo leve politične sile – ekstremisti, ki so povezani s tujimi omrežji in gibanji (Antifa, BLM, Wokeism). Ljudske vstaje pred leti enačijo s protidemokratičnim refleksom, ko so napadali policiste, javne ustanove, novinarje in reševalce "Demokratične volitve zanje sploh niso cilj ali vrednota," zapišejo.

V drugem delu opisujejo pogrom zoper SDS in poskuse izločitve predsednika SDS iz političnega življenja. "Od leta 1984 naprej so se pripadniki starega režima lotili Janše z okoli 200 različnimi upravnimi, sodnimi in drugimi ukrepi in postopki. Sproducirali so ogromno afer, kot so JBTZ, trgovina z orožjem, Depala vas, pa afero vseh afer, Patrio, ko je politična zloraba sodstva prišla najbolj drastično do izraza," piše v osnutku resolucije. Zaključujejo pa: "Toda cilj prvorazrednih ni več le eliminacija predsednika Janše in SDS, ampak je nadgrajen. Gre za vzpostavitev nove družbene ureditve, utemeljene na marksizmu-leninizmu-kardeljizmu!"

Obnovitev državljanske vojne?

Osnutek nadaljuje, da demokracija peša in da slovenska ni dozorela. Splošni trendi so slabi in se slabšajo tudi v Sloveniji. Ključen, kot pišejo, pa je bil vstop "ekstremne politične stranke Levica" v DZ leta 2014: "Od takrat naprej so se demokratične razmere le še poslabševale. To je stranka, ki živi za totalitarno preteklost in črpa iz nje." Pred časom je prišla v javnost politična platforma Socializem 21. stoletja, ki je v bistvu povzetek programa s spletne strani Levice, še zapišejo. Stranka Levica je povezanost s tem manifestom sicer že zanikala.

V nadaljnjih odstavkih osnutka nato ocenjujejo domnevni program stranke Levica in izpostavljajo različne elemente, ki, kot piše, imajo nedemokratične elemente: "Gre torej za radikalno preobrazbo celotne družbene strukture, za prevrat!" Poudarjajo, da je to že videno, a da mlajše generacije tega niso videle, zato jih bodo opozarjali. Piše še, da imajo ekstremisti povsod privržence, kjer "spletkarijo proti vladi in premierju … Mednarodne nevladne organizacije objavljajo lažnive konstrukte, ki so jim jih posredovali posamezni novinarji in politiki iz Slovenije." Kot piše v osnutku, Slovenijo postavljajo v položaj, "ko bodo proti njej uporabljeni mehanizmi v smislu omejevanja možnosti črpanja evropskih sredstev iz programov MFF in Sklada za okrevanje in odpornost. Na tej točki bomo iskali odgovornost vseh vpletenih." Če so še včasih želeli nadgraditi ustavno ureditev s konceptom druge republike, "moramo zdaj najprej ubraniti obstoječi pravni red", piše.

V osnutku SDS ugotavlja, da razmere še niso bile tako slabe in da obstaja "resna možnost, da pride do strmoglavljenja demokracije in obnovitve totalitarnega režima". T. i. ekstremiste izpostavljajo kot dokaz, da nasprotnikom ni nič sveto. "Nedavni 'nacipožig' poslanskih stolov pred parlamentom napoveduje usodno zaostrovanje razmer, kar lahko vodi v obnovitev državljanske vojne!" Nato v osnutku dodajajo, da so se aktivirali starorežimski sindikati, da bo "fronta popolna pri rušenju demokratično izvoljene vlade". Osnutek še izpostavlja, da bi bila ponovna uvedba zadrug, komun, kombinatov, in petletnih planov razvoja "najkrajša in najbolj smrtonosna pot v revščino, bedo, v človeka nevredno življenje".

"Iz zgodovine se lahko marsičesa naučimo, tudi o strahovitih posledicah, ko so se demokrati pustili preglasiti agresivni manjšini," piše v osnutku resolucije. Kot zaključujejo, bo SDS kot najmočnejša politična sila storila vse, da prepreči vzpostavitev "ekosocialističnega sistema, ki pomeni v bistvu restavracijo totalitarnega sistema". In kot še zaključijo v osnutku: "Da, branili bomo ustavne temelje slovenske države, branili bomo svojo domovino!"

Levica: Slikajo svet, obrnjen na glavo

V Levici so se odzvali z besedami, da SDS "pričakovano spet slika sliko sveta, ki z realnostjo nima nobene zveze. Slikajo svet, obrnjen na glavo. Medtem ko sami s svojo vlado rušijo medije, demokratične institucije, sodišča, se v manifestu prikazujejo kot demokrati, kot stranka, ki naj bi demokracijo branila." V Levici menijo, da Slovenija pod vodstvom SDS drsi v "avtoritarni" režim. Dodajajo, da so v manifestu izpostavljeni zato, ker SDS potrebuje grešne kozle in so jim "trn v peti". "V odziv lahko rečemo le, da se SDS-ovega zastraševanja, podtikanja in manipulacij ne bojimo. Nasprotno, vajeni smo jih. In storili bomo vse, da to stranko, ki prerašča v kriminalno združbo, z volitvami čim prej spravimo z oblasti," so še sporočili.

Tanja Fajon se je dobesedno podala na boj a ne samo proti SDSu, ampak v boj zoper celo domovino Slovenijo in prav Fajonova napoveduje državljansko krvavo revolucionarno vojno zoper ves Slovenski narod in ponovitvi krvave revolucije  in časov med in po 2 svetovni vojni!!! Pa bomo spoštovani in dragi domoljubi to znova dopustili ta dejanja, da se ponovijo, česar si tako močno želi Fajonova in celi levičarski opozicijski GUL?!

fajon

Tanja Fajon sporoča  in  grozi , da ima SDS namen izvesti sledeče- ali SDS govori o "SDS o obnovitvi državljanske vojne"

Odzvali so se tudi v SD. "SDS ne svari pred državljansko vojno, ampak z njo grozi, da vnaprej legitimira represijo nad drugače mislečimi. Obstaja le ena možnost: to je mir. Obstaja le ena strategija: to je sodelovanje. Obstaja le ena rešitev za Slovenijo: to so predčasne volitve," je zapisala Tanja Fajon.

ALI SE PO NAPOVEDI FAJONOVE MORAMO SLOVENCI PRIPRAVITI NA DRŽAVLJANSKO VOJNO, KI JO ŽELI SPROŽITI LEVA SLOVENSKA KUL OPOZICIJA ZA PREVZEM TOTALITARNE KOMUNISTIČNE OBLASTI IN PREKO KULA NOV BOLJŠEVIŠKI PREVZEM DOMOVINE, SAJ OČITNO BREZ PRSTOLA VLADAVINE NE ZNAJO IN NE ZMOREJO ŽIVETI, ŠE MANJ PA PREŽIVETI??? NIČ DOBREGA NISO STORILI ZA DOMOVINO, KO SO BILI NA OBLASTI, PRAV TAKO PA TUDI V OPOZICIJI NISO SPOSOBNI NAREDITI NIČESAR KORISTNEGA ZA DOMOVINO!

Hvala vam, da ste prebrali do konca in hvala vam, če boste delili naprej in podali svoje mnenje.

Bog, narod in domovina.

 

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje qqhpxzuz Pomagajte nam preprečiti SPAM!