Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

DOTA NARODOM NEKOČ SKUPNE DOMOVINE PARTIJSKE YUGOSLAVIJE VELIKEGA MARŠALA TITA, KI JO BO MORALA SRBIJA PLAČEVATI VSE DO LETA 2044, ČE BO USPELA VSE PUFE POPLAČATI!!! Evo vam vašega ljubega maršala, kaj je nakopal celi YU za v doto polek pomorov v imenu revolucije!!!

veliki marsal partije


Bravo zagovorniki rdečih kmerov in vam ljubega maršala TITA. Tu je njegova zapuščina lagodnega življenja in to je tudi dota vseh vas, ki tako veselo zagovarjate partijsko YU in maršala. Takšne bedarije se greste, da rata človeku resnično slabo. Sram naj vas bo!
Ostale republike so že uspele njegove pufe v celoti izplačati, kolikor je padlo na posamezne republike. Srbija bo morala to še plačevati do leta 2044 najmanj po zadnjih novih podatkih!
Dolgovi za odplačilo še 22 let
Srbski državljani bodo Titove dolgove plačevali še 22 let, saj zadnji obroki posojil iz sedemdesetih in osemdesetih let zapadejo v letih 2031 in 2041, skupni dolg pa znaša več kot 1,7 milijarde evrov.
Narodna banka Srbije pravi, da bodo državljani Srbije dolg pariškemu klubu plačevali najdlje, do leta 2041. Srbija je tej upnici dolžna še 1,09 milijarde evrov, kar pomeni, da bi morala v naslednjih 22 letih v povprečju odplačati 49,5 milijona evrov.
NBS navaja, da bo morala Srbija v naslednjih 12 letih odplačati dolgove do Svetovne banke in nekaj več kot 700 milijonov evrov.
Zadnji obrok posojila, najetega na Kitajskem leta 1999, naj bi zapadel čez dve leti, medtem ko bo posojilo, ki sta ga leta 1989 najela tedanja premierja Milka Planinc in Branko Mikulić, Srbija odplačevala še nadaljnjih 15 let.
Minister za finance Siniša Mali za "Blic" pravi, da Srbija ustrezno odplačuje svoje obveznosti in posojila, ne glede na to, ali gre za financiranje kapitalskih naložb in infrastrukture ali dolgov, nastalih v prejšnjih desetletjih.
Izjavil je, da Srbija po zaslugi stabilnega proračuna del sredstev porablja za poplačilo dragih dolgov in posojil, zato je lani v celoti poplačala ves preostali dolg do londonskega kluba v višini 170 milijonov dolarjev.
Mali je dejal, da potekajo pogajanja, da bo Srbija letos odplačala dolg Slovaški, ki sega v obdobje SFRJ in način obračuna, in dodal, da si bo srbska vlada prizadevala za predčasno odplačilo posojil in dolgov z višjimi obrestnimi merami, reprogramiranje posojil Svetovne banke.

PIŠE: BLIC

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje tssufbdt Pomagajte nam preprečiti SPAM!