December 1989. Po dolgih letih krepitve napetosti je romunska komunistična partijska diktatura Ceausescuja končno na robu propada. To je zgodba o tem, kako je eden najbolj razvpitih vzhodnoevropskih komunističnih režimov doživel in dobil svoj brutalni konec, ko je država dobesedno v rokah ljudi in komunistični diktator odstranje po obsodbi pred ljudskim sodiščem in v imenu ljudstva. Zgodilo se je tudi v Yugoslaviji in razpadu komunizma, partije in države!

ceausescu2o9s4613

Ta epizoda "The Koppel Report" je bila prvotno predvajana 2. aprila 1990
prikazuje Teda Koppela, ki je intervjuval strokovnjake o Romuniji glede revolucionarnih dogodkov, ki so privedli do aretacije in usmrtitve Nicolaeja in Elene Ceauşescu na božični dan leta 1989 v bližini Bukarešte. Vključuje tudi posnetke romunskega TV filma.

ceausescu kimceausescu tito1

ceausescu titoceausescu

Vsaka podobnost okoli stanja v Yugoslaviji je zgolj naključje!!!Kiro Gligorov - Kateri je krivec za vojno v Yugoslaviji

 

Kdo in zakaj je bila zrušena Yugoslavija

 

Glavni krivec razpada Yugoslavije-Dokumentarec

 

Smrt Yugoslavije (celi dokumentarni film)-Vojna napoved Srbije celi Yugoslaviji Slobodana Miloševiča!!!
Srbi in Miloševič so razbili Yugoslavijo in tako republiko za republiko preko JLA napadli svoje bratske narode zaradi Srbskega nacionalizma, ki ga je podžgal ravno Miloševič!!! Danes leta 2021, se ta nacionalna Miloševičeva ideja intenzivno širi po Sloveniji in prav pod tajnim geslom nacionalizma Miloševiča, se v Sloveniji dogaja ulica, da pade ta vlada in oblast znova prevzame ekipa naklonjena Srbski ideji Miloševiča po nacionalizmu in to Srbskem nacionalizmu Slovenije, kakor tudi Hrvaške. Ta nacionalizem Srbije je vse bolj grožnja vsem narodom nekoč skupne države in, če se te ideje ne ustavi, bomo padli pod močno Srbsko nacionalno oblast, ki jo intenzivno krepijo lobiji, ki so za sindikati, globoko državo in nenazadnje za opozicijo imenovano, ki si je sama nadela naziv KUL.

Dobro si oglejte video vsebino in vse te vzorce boste lahko odkrili in povlekli povezave v današnje dni, v leto 2021!
Ali bo Slovenski narod ustavil te ideje in presekal te poizkuse, ali pa bomo postali znova pod Slovensko Srbsko nacionalno okupacijo in upravo v celoti.
Smo na poti, da celi Balkan znova zaradi vseh teh tajnih scenarijev eksplodira v nove vojne.
ZAKAJ SE SRBIJA TAKO INTENZIVNO OBOROŽUJE PREKO RUSIJE IN ZAKAJ SE HRVAŠA PREKO AMERIKE PRAV TAKO INTENZIVNO OBOROŽUJE, KO SLOVENSKA OPOZICIJA-LEVICA-KUL, ZA VSAKO CENO ŽELI PREPREČITI POSODOBITEV, OBOROŽITEV SLOVENSKE VOJSKE IN DOBESEDNO RAZOROŽITI BOJNO MOČ OBRAMBNE SPOSOBNOSTI SLOVENIJE?
Slovensko TO je razorožila JLA, torej Srbija in to se ve zakaj. Slovenska opozicija, ki je zaveznica nacinalistične Srbije in preteklosti, je na strani ravno  tega, da bi bila Slovenija popolnoma nesposobna se braniti, oziroma Slovenska vojska se znova ubraniti pred agresijo iz Srbije!!! Slovenski ostanki komunizma in Srbski ostanki komunizma delujejo v duhu vrnitve komunizma na celo območje nekoč meja Yugoslavije. Ali je to dobro za Slovenijo, ali slabo, sodite sami. Vzorci pa so neverjetno jasni, saj določeni politiki in politika v Sloveniji močno deluje v tej smeri in je potrditev vsega tega tudi ulica, ki se dogaja vsaki teden.

Podzemlje deluje vse agresivneje v tej smeri in tu so tudi javno izražene prav te težnje in cilji, da se do tega pripelje in tako znova na silo zajarmi narode v nekoč meje Yugoslavije in partijsko komunistični režim. Nihče nas ne bo vprašal, kakor tudi že prvič ni. Tisti, ki so bili proti, so bili eliminirani!

Slovenski narod je zaspal in smo popolnoma nepripravljeni in neodzivni na stvari, ki se nam dogajajo pred očmi. Državo-domovino izgubljamo vsem pred nosom.

Izgubimo sedaj domovino, je ne bomo nikoli več dobili nazaj, bo pa za gotovo se ponovilo dogajanje v imenu revolucije in tako novi Barbara rovi in vse povezao  s preteklostjo, ki lahko preko noči postane realna sedanjost.


TU SE NEGRE ZA FAŠIZEM, NACIZEM IN KOMUNIZEM, AMPAK ZA NACIONALIZEM POD OKRILJEM EDINEGA IN TO JE SRBIJA IN SRBOV, PREKO ZAVEZNIKOV IZ SLOVENIJE IN OSTALIH REPUBLIK SKUPNE YUGOSLAVIJE!!!

KATERI NAS ŽELIJO VRNITI NAZAJ V PRETEKLOST IN V PARTIJO, KOMUNIZEM?
ALI LEVA KUL OPOZICIJA, ALI  "DESNA" KOALICIJA? KATERI SO TOREJ NAKLONJENI IDEJI NACIONALIZMA SRBIJE IN MILOŠEVIČEVI NACIONALNO SRBSKI AGENDI?