To je vse bistvo preteklosti lepega življenja, ki je bilo v nekem smislu polno ljubezni, prijateljstva, druženja, zabave in za to je imelo vse svoj smisel, ko je bilo vse ostalo polno le tegob omejevan in odrekal v popolni diktaturi tedanjega časa in pomanjkanju. Glasba je bila vedno tista rešilna in odrešilna bilka za katero se je vsaki čolovek oprijel in odklopil od vsakdana gorja. Tudi naše babice so počele prav to...

babice nekoc

To so bili časi, ko je moda in glasba ljudi, narode povezovala in smo na ves glas govorili, da glasba nima meja in gre preko vseh meja, saj glasba je bila tista, ki nas je združevala in se je preko glasbe pozivalo koncu vojn in za mir na celem svetu. Kaj pa se dogaja danes, ko se prav na Ljubljanskih protestih tudi  z glasbo poziva sporu, novim vojnam, sovraštvu, nasilju in prego glasbe se razdvaja narod in povzroča nestrpnost in hudo sovraštvo???!!! Glasbo se je pričelo zlorabljati v svoje lastne namene in interese. Tudi sami takšni ustvarjalci in izvajalci pomagajo razdvajanju narodov, saj so podpisani avtorji pod vsako takšno skladbo, katere avtorje pa bi, morali kaznovati in te skladbe prepovedati predvajati!!!
Kje je tu minitrstvo za kulturo, da se ne dozove in ukrepa, ter zakonom ne prepove javnega predvajanja takšne glasbe tudi na medijih in samih shodih, ki povzročajo in spodbujajo nestrpnopst in sovražnost med ljudmi, saj imajo poziv naboja nasilja!!!

Če še niste pomislili:
▪️ Tvoja babica je nosila zelo kratka mini krila, tanke hlače, visoke škornje, montirane hlače in brez modrčka...
▪️ Poslušala je Led Zeppelin, The Beatles, Janis Joplin in Rolling Stones in mnoge druge, saj glasba je bila res smisel življenja tedanjega časa. Škoda le, da se je na to z leti pozabilo!!!
▪️ Vožnja na motorjih ali hitrih avtomobilih.
▪️ Kadila je tobak in ostalo...
▪️ Pila je gin-tonike, viski in karkoli...
▪️ Domov je prišla ob 4 zjutraj in zjutraj odšla v službo...
Vedi, da nikoli ne boš tako kul kot tvoja babica.

Oprostite ampak nekdo je moral to povedati ????