Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Vlada donira Češki republiki cepivo proti Covid-19

Vlada Republike Slovenije je odločila, da se del naročenega cepiva Pfizer, in sicer 10.530 odmerkov, nameni za donacijo Češki republiki za obvladovanje epidemije nalezljive bolezni Covid-19. Cepivo se zagotovi iz ene od bodočih dobav cepiva Pfizer Republiki Sloveniji in bo Češki republiki dobavljeno neposredno od proizvajalca.

419d6787161613e6dbb4 vlada

Predsednik Vlade Republike Slovenije Janez Janša se je 25. in 26. marca 2021 preko avdio - video konference udeležil zasedanja Evropskega sveta, na katerem so se voditelji med drugim pogovarjali o razdelitvi dodatnega cepiva državam, ki ga najbolj potrebujejo. Voditeljem ni uspelo najti dogovora, zaradi česar je največ izgubila Češka republika. Vlada Republike Slovenije se je zato odločila, da v znak solidarnosti s Češko republiko del naročenega cepiva Pfizer, in sicer 10.530 odmerkov, nameni Češki republiki za obvladovanje epidemije nalezljive bolezni Covid-19.

Za izvedbo sklepa je Vlada Republike Slovenije zadolžila Ministrstvo za zdravje, ki bo v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve poskrbelo za pripravo dokumentacije, vključno z uskladitvijo besedila tripartitnega sporazuma o donaciji Češki republiki za donacijo cepiva proti Covidu-19 med proizvajalcem cepiva Pfizer, Vlado Republike Slovenije in Vlado Češke republike.

Delite na Facebook
Delite na Twitter

Pin It

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

stran gostuje

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       

zalozba mandarina