Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Občinske novice Občine Sevnica 11. junij 2021

Cepljenje proti covidu-19 za nenaročene osebe v Sevnici. Še danes, 11. junija, v organizaciji Zdravstvenega doma Sevnica poteka cepljenje proti covidu-19 za nenaročene osebe. Cepljenje izvajajo od 10. do 16. ure na lokaciji Športnega doma Sevnica (pri bazenu), in sicer s cepivom Astra Zeneca. Predvideni termin je samo za nenaročene osebe. Zainteresirane osebe naj imajo s seboj zdravstveno izkaznico in osebni dokument.

sevnica

Zmagovalec Županovega vina 2021 je Blaž Cizerle
Izbrano je novo Županovo vino 2021, ki bo imelo, kot vsa leta doslej, status protokolarnega vina. Zmagovalec izbora je Blaž Cizerle iz Društva vinogradnikov Studenec z odlično modro frankinjo. Izbor je bil letos prilagojen okoliščinam varovanja zdravja in zato ožjega značaja, prav tako tudi sama razglasitev.

Sprejem slovenske bakle in obisk junaka Deželaka
V sevniški občini so se v ponedeljek povezale najlepše športno-humanitarne vrednote. Najprej Blanco in nato Sevnico je obiskal junak Deželak, ki v okviru svoje dobrodelne akcije zbira sredstva za letovanje otrok iz socialno šibkih družin. Župan Srečko Ocvirk mu je ob tej priložnosti izročil donacijo Občine Sevnica. Sledil je še sprejem slovenske bakle, ki je ob sodelovanju različnih športnih društev in šol vnesla olimpijskega duha z upanjem in svetlobo, povezovanjem in pozitivno energijo.

Obisk Vrtca Ciciban Sevnica ob zaključku vrtčevskih let, pred vstopom v šolo
Z obiskom so v tem tednu razveselili otroci iz Vrtca Ciciban Sevnica, ki v letošnjem letu zaključujejo vrtčevska leta in se odpravljajo v šolo, po paleto novih znanj. V parku pred občino jih je pozdravil župan, otroci pa so v družbi vzgojiteljic in vzgojiteljev navdušili z glasbenim presenečenjem.

Pin It

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

stran gostuje

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       

zalozba mandarina