Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica-Narodnjak KLIKNI ME logo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

USTAVIMO SD in KUL, ki si želijo LGBTQ družbo, pa si družba želi SD in KUL vodenje oblasti-NE takšni vladi leve koalicije

SD s projiciranjem mavrične zastave na poslopje judovske vile izvedla napad na suverenost Madžarske in njeno namero zaščititi otroke pred LGBT indoktrinacijo! Bolano SD kulovsko dejanje in početje!!!

fajon sd lgbq

“Ne silite LGBTQ v vrtce in osnovne šole! Pustite otrokom otroštvo, ko bodo dovolj stari, se bodo sami odločili,” so besede družbeno-političnega analitika Tomaža Štiha, s katerimi je izpostavil resnično namero za včerajšnjim projiciranjem mavrične zastave na poslopje nekdanje judovske vile. Socialni demokrati so si s tem privoščili napad na suverenost Madžarske, ki želi zakonsko obvarovati najmlajše pred agresivno mavrično indoktrinacijo v vzgojno-izobraževalnih ustanovah, kot to opažamo na zahodu kontinenta.

S svojo politikantsko gesto so Socialni demokrati včeraj pokazali, da si očitno želijo LGTQ propagando v vrtcih in osnovnih šolah. V času pred 30. obletnico so na vilo projicirali LGBT zastavo. Ni se za bati, da bi na enak način počastili tudi slovensko zastavo oziroma izjemen jubilej, ki ga praznuje naša domovina v teh dneh, če so na mednarodni dan spomina na žrtve holokavsta (27. januarja) ostali zgolj pri besedah. Lahko bi v počastitev spomina na žrtve, poslopje vile prav tako odeli v barve judovske zastave.

fajon2

Takšno opravičilo za nehumano prilaščanje tujega premoženja bi se najmanj spodobilo, čeprav krivic svojih (ideoloških) prednikov s tem ne bi popravili. “Odločitev madžarskega parlamenta, da z zakonom prepove razpravo o homoseksualnosti v izobraževalnem procesu, je pospešeno korakanje v družbo, kjer ne bo ne svobode, ne enakosti in ne spoštovanja različnosti. Smo za polno priznavanje in spoštovanje pravic LGBTQ oseb.”

“Podpiramo svobodno razpravo o tem v demokratični in odprti družbi,” so tokrat zapisali ponosni dediči revolucije, kot bi s tem opisovali družbene razmere, ki so jih na Slovenskem pred desetletji vzpostavili njihovi krvoločni predhodniki (predniki). Naklonjenost mavrični indoktrinaciji otrok pa po svoje ne čudi, saj gre le za mutacijo marksistične ideologije. Prva je od slednje med drugim prevzela taktiko agresivne propagande, ki se odraža v risankah in vzgojno-izobraževalnih institucijah, kar na zahodu opažamo že dlje časa.

Šport vse bolj spolitiziran: Mesece smo priča klečanju v čast BLM, zdaj pa še poskus obarvanja štadiona

Socialni demokrati so se sicer pridružili mednarodno akciji, ki je bila dejansko vnovičen poskus indoktrinacije športa, potem ko smo se v zadnjih mesecih nagledali klečanja pred tekmami s strani nekaterih nogometnih reprezentanc, v čast huliganske organizacije Črna življenja štejejo (BLM), ki je lani razbijala po ameriških in zahodnoevropskih mestih. UEFA je sicer zavrnila prošnjo za osvetlitev münchenske Arene Allianz v mavričnih barvah, ki bi sijale v podporo skupnosti LGBT. Do tega je prišlo pred tekmo z Madžarsko, dogodek pa je na spletu sprožil prezir med zagovorniki enakosti.

 socald1

UEFA sicer ne vidi LGBT mavrice kot politični simbol, pač pa kot znak zavzemanja za bolj vključujočo in raznoliko družbo, so med drugim poudarili. Bavarsko združenje lezbičnih in homoseksualnih društev je zaradi odločitve Uefe pred Areno napovedalo protestno akcijo. Dejstvo je, da je nogomet na marsikateri način prepleten s politiko – a vseeno bi se bilo treba zavzemati za to, da na nogometnem igrišču ne gre za politiko – ne glede na to, katera stran želi vsiliti svoje prepričanje tudi na to področje.

Hibridizacijo ideologije in športa poznamo že iz obdobja nacionalsocializma!

 socald2

VEČ SI PREBERITE TU

Pin It

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba

Radio Sevnica

Loading radio ...

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO/LIVE

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save

SPONZORJI

logo asdvs

dosje devices mockup4

 

partynet1 
 doniram

                                                radio sevnica na t2oglasnoporocilo3       stran gostuje

zalozba mandarina