SD s projiciranjem mavrične zastave na poslopje judovske vile izvedla napad na suverenost Madžarske in njeno namero zaščititi otroke pred LGBT indoktrinacijo! Bolano SD kulovsko dejanje in početje!!!

fajon sd lgbq

“Ne silite LGBTQ v vrtce in osnovne šole! Pustite otrokom otroštvo, ko bodo dovolj stari, se bodo sami odločili,” so besede družbeno-političnega analitika Tomaža Štiha, s katerimi je izpostavil resnično namero za včerajšnjim projiciranjem mavrične zastave na poslopje nekdanje judovske vile. Socialni demokrati so si s tem privoščili napad na suverenost Madžarske, ki želi zakonsko obvarovati najmlajše pred agresivno mavrično indoktrinacijo v vzgojno-izobraževalnih ustanovah, kot to opažamo na zahodu kontinenta.

S svojo politikantsko gesto so Socialni demokrati včeraj pokazali, da si očitno želijo LGTQ propagando v vrtcih in osnovnih šolah. V času pred 30. obletnico so na vilo projicirali LGBT zastavo. Ni se za bati, da bi na enak način počastili tudi slovensko zastavo oziroma izjemen jubilej, ki ga praznuje naša domovina v teh dneh, če so na mednarodni dan spomina na žrtve holokavsta (27. januarja) ostali zgolj pri besedah. Lahko bi v počastitev spomina na žrtve, poslopje vile prav tako odeli v barve judovske zastave.

fajon2

Takšno opravičilo za nehumano prilaščanje tujega premoženja bi se najmanj spodobilo, čeprav krivic svojih (ideoloških) prednikov s tem ne bi popravili. “Odločitev madžarskega parlamenta, da z zakonom prepove razpravo o homoseksualnosti v izobraževalnem procesu, je pospešeno korakanje v družbo, kjer ne bo ne svobode, ne enakosti in ne spoštovanja različnosti. Smo za polno priznavanje in spoštovanje pravic LGBTQ oseb.”

“Podpiramo svobodno razpravo o tem v demokratični in odprti družbi,” so tokrat zapisali ponosni dediči revolucije, kot bi s tem opisovali družbene razmere, ki so jih na Slovenskem pred desetletji vzpostavili njihovi krvoločni predhodniki (predniki). Naklonjenost mavrični indoktrinaciji otrok pa po svoje ne čudi, saj gre le za mutacijo marksistične ideologije. Prva je od slednje med drugim prevzela taktiko agresivne propagande, ki se odraža v risankah in vzgojno-izobraževalnih institucijah, kar na zahodu opažamo že dlje časa.

Šport vse bolj spolitiziran: Mesece smo priča klečanju v čast BLM, zdaj pa še poskus obarvanja štadiona

Socialni demokrati so se sicer pridružili mednarodno akciji, ki je bila dejansko vnovičen poskus indoktrinacije športa, potem ko smo se v zadnjih mesecih nagledali klečanja pred tekmami s strani nekaterih nogometnih reprezentanc, v čast huliganske organizacije Črna življenja štejejo (BLM), ki je lani razbijala po ameriških in zahodnoevropskih mestih. UEFA je sicer zavrnila prošnjo za osvetlitev münchenske Arene Allianz v mavričnih barvah, ki bi sijale v podporo skupnosti LGBT. Do tega je prišlo pred tekmo z Madžarsko, dogodek pa je na spletu sprožil prezir med zagovorniki enakosti.

 socald1

UEFA sicer ne vidi LGBT mavrice kot politični simbol, pač pa kot znak zavzemanja za bolj vključujočo in raznoliko družbo, so med drugim poudarili. Bavarsko združenje lezbičnih in homoseksualnih društev je zaradi odločitve Uefe pred Areno napovedalo protestno akcijo. Dejstvo je, da je nogomet na marsikateri način prepleten s politiko – a vseeno bi se bilo treba zavzemati za to, da na nogometnem igrišču ne gre za politiko – ne glede na to, katera stran želi vsiliti svoje prepričanje tudi na to področje.

Hibridizacijo ideologije in športa poznamo že iz obdobja nacionalsocializma!

 socald2

VEČ SI PREBERITE TU