Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Kakor ste že opazili, so bile izvedene spremembe okoli spremljanja našega radia Sevnica-Narodnjak!!! Razlog je pa, da so se pričele nadgradnje in posodobitve pri ponudnikih telekomunikacijskih storitev, torej operaterjev. Preberite do konca!!!

logo radiosevnica

Pričelo se je zaradi povečanja varnosti vseh nas uporabnikov, da nas operaterji zaščitijo torej prehod na uporabo IP6 protokola, kakor tudi varnostne spremembe in nadgradnje sistemov, ki jih pri vsemu temu operaterji uporabljajo, da nas zaščitijo okoli spletnega kriminala-vdorov hekanja in tako naprej, da se onemogoči napade na vse naše naprave, ki se povezujejo preko spleta in na splet. Vse to je le dobrodošlo in nujno za vse nas.

SPREMEMBE IN NUJNO ZLO TUDI OKOLI SPREMLJANJA NAŠEGA RADIA!!!

Posledično nam je ponudnik telekomunikacijskih storitev-operater spremenil dostop in povezave preko katerih ste in lahko sedaj po novem dostopate do spremljanja našega radia!!!
Vse skupaj sedaj poteka preko varnih povezav preko katerih dostopate in slišite naš radio.

Spremembe so bile izvedene in nujne, za to vas naprošamo za razumevanje in se tudi opravičujemo. Morda se bo v prihodnje še večkrat spreminjalo in to moramo vsi vzeti na znanje in v zakup. V življenju se mnogo stvari iz dneva v dan spreminja v vsesplošnem načinu vsakdana.

Vse spremembe nemudoma tudi objavljamo na vseh omrežjih po spletu, saj si želimo, da ste o spremembah nemudoma obveščeni.
Tudi v prihodnje se bomo potrudili in vas nemudoma obvestili, če bo prišlo do novih sprememb!!!

Vabimo vas pa, da nemudoma stopite v kontakt z nami, saj smo vam vedno dosegljivi in bomo rade volje vam pomagali, če se bo kje kaj zataknilo o dostopanja spremljanja našega radia.

Pomagajmo si in le tako bomo zmagovali na svoji poti z roko v roki.

Vse dobro in lepo, pred vsem pa zdravja vam želimo v tem veselem decembru advetnega časa in pričakovanju tako Božiča, kakor tudi Novega leta.

POVEZAVE SPREMLJANJA RADIA!!!

KLIKNI ME-RADIO SEVNICA-NARODNJAK V ŽIVO

KLIKNI ME-RADIO SEVNICA-NARODNJAK V ŽIVO KLIKNI ME-RADIO NARODNJAK V ŽIVO 

KLIKNI ME-RADIO SEVNICA-NARODNJAK V ŽIVO

radio narodnjak

Srečno vsem!

Uredništvo radia Sevnica-Narodnjak!

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje kmuoxgqa Pomagajte nam preprečiti SPAM!