Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Ukrajina: "Rusija se umika iz drugih regij, razen iz južnih in vzhodnih regij" Trupla soborcev rusi puščajo za sabo!!! Rusi se popolnjujejo in pripravljajo invazijo iz vzhoda in juga! uporabili bodo drugo taktiko za okupacijo Ukrajine, oziroma osvojitev Kijeva. Pa jim bo uspelo? Verjetno tudi tokrat ne!

osvobojeno obmocje kijeva

Ukrajinsko predsedstvo je poročalo, da so se ruske enote začele umikati iz drugih regij, razen z juga in vzhoda Ukrajine.
Vojna med Rusijo in Ukrajino se nadaljuje 38. dan. Medtem ko se ruska vojska še naprej umika z nekaterih območij, na nekaterih območjih še vedno obstaja.

Mihaylo Podolyak, svetovalec urada predsednika Ukrajine in tudi član pogajalske skupine, je podal izjave o postopku umika.

Podolyak je dejal: "Rusija se umika iz drugih regij, razen iz južnih in vzhodnih regij Ukrajine. Potem bodo tiho vdrli, vzpostavili sistem zračne obrambe, zmanjšali svoje izgube in narekovali svoje pogoje. "Če želimo Ruse pregnati tja, ne bo brez težkega orožja," je dejal.

 

Depeša: Posledice v ukrajinskem mestu po umiku ruskih čet po neuspešnem prevzemu Kijeva

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje ubpxlssl Pomagajte nam preprečiti SPAM!