Radio Sloven'c sporoča: ->     Dobrodošli na strani radia Sloven'c ...     Vljudno vas vabimo k ogledu vsebin, katere skrbno pripravljamo za vas ...     Ponujamo vam tudi 2 lestvici, na katerih lahko oddate vas glas ...     Vabljeni tudi k poslušanju našega radia ...

Včeraj ob 18.50 je v Gabrju, občina Sevnica, gorel hlev, požar pa se je nato razširil še na stanovanjsko hišo in oba objekta uničil.

pozar gabrje

Požar je bil ob prihodu gasilcev PGD Šentjanž, Tržišče, Sevnica, Krmelj, Poklek, Boštanj, Mokronog in Šentrupert že močno razširjen na oba objekta.

Gasilci so požar lokalizirali, preprečili širjenje in pogasili, s pomočjo delovnega stroja so razkrili in podrli streho hleva, razmetali seno ter s termovizijsko kamero pregledali območje požara. Osem oseb se je nadihalo dima in so bili na kraju oskrbljeni s strani reševalcev NMP Sevnica, dve so bile prepeljane v SB Novo mesto. Obveščen je bil tudi dežurni veterinar za oskrbo poškodovanih živali.

Že to nedeljo bodo v Tržišču kmečke igre in zagnani organizatorji so že napovedali, da bodo zbirali prispevke za pomoč prizadetim.

Foto in video: Radio Slovenc

Pin It

Prijava na novice

Vaš E-mail 
Ime 
Vnesite naslednje qwuqzqnw Pomagajte nam preprečiti SPAM!