Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Če imate novejši procesor, kar pozabite na Windows 7 in 8.1!

Ponovno posiljevanje in izsiljevanje Microsofta! Zastarel operacijski sistem in novejši procesor ne gredo več skupaj! Pri podjetju Microsoft vse moči vlagajo v promocijo operacijskega sistema Windows 10, kar še posebej drži za novejše namizne in osebne računalnike.

kaby lake

To velja tudi za nekoliko starejše računalnike, ki so opremljeni z relativno novejšimi procesorji. Zaradi tega ne preseneča, da podjetje Microsoft neprestano s posebnimi »prijemi« poskuša uporabnike operacijskih sistemov Windows 7 in Windows 8.1 »prisiliti v nadgradnjo na njegov najnovejši sistem Windows 10. To se je pred kratkim dobro pokazalo v navezi z novejšimi procesorji podjetji AMD in Intel.

Če razpolagate z namiznim ali prenosnim računalnikom na katerem je nameščen operacijski sistem Windows 7 ali Windows 8.1 ter je opremljen s procesorjem bodisi AMD Ryzen bodisi Intel Kaby Lake, ste namreč verjetno že ali pa boste kmalu prejeli obvestilo, da vaš procesor ni več podprt. To v praksi sicer pomeni, da ne boste več mogli opraviti posodobitve starejšega operacijskega sistema Windows preko sistema Windows Update. S tem pa boste prikrajšani tako za nove funkcionalnosti kot tudi za varnostne posodobitve, kar pomeni, da boste postali ranljivi na spletne napade.

Rešitev? Če razpolagate z novejšim osebnim računalnikom, ki je opremljen s procesorjem AMD Ryzen ali Intel Kaby Lake ter imate nameščen operacijski sistem Windows 7 ali Windows 8.1, vam enostavno ne preostane nič drugega, kot da vaš operacijski sistem posodobite na Windows 10. To je namreč edini način, da boste lahko ponovno prejemali tako funkcijske kot varnostne posodobitve.

Vir: Microsoft

Pin It

Iskalnik po strani

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
Vremenska napoved

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save