Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Mednarodni otroški pevski festival Brežice 2017 poziva mlade pevce in pevke k prijavi na avdicijo

Poziv k prijavi mladih pevcev in pevk na Mednarodni otroški pevski festival Brežice 2017. Organizatorica mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice, Brigita Šuler, poziva vse pevce in pevke, ki so stari od 6 do vključno 17 let, da se prijavijo na avdicijo festivala, preko spletnega obrazca.

festival brezice

Letošnja novost Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice je uvedba treh starostnih skupin. Pevci se bodo lahko z uvedbo tretje starostne skupine med seboj pomerili bolj pravično, saj je s starostjo povezana tudi zrelost glasilk.

Pevci in pevke se lahko prijavijo na avdicijo preko spletnega obrazca, objavljenega na spletni strani festivala http://www.brezice.eu/. Avdicije bodo potekale 04.06.2017 v Brežicah, 11.06.2017 v Klanjcu (Hrvaška), za najbolj oddaljene iz ostalih EU držav, pa tudi preko spleta.

Festival bo letos združen v tri zaporedne dni, 24.08.2017 do 26.08.2017 in sicer bo prva dva večera potekal polfinalni izbor, zadnji večer pa bo v objemu Brežiškega gradu, v soju televizijskih žarometov, potekal veliki finalni izbor najboljšega pevca ali pevke, Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice 2017.

Potencialni kandidati, ki se še odločajo, si lahko lanskoletne finaliste ogledajo na YouTube kanalu Mednarodnega otroškega pevskega festivala Brežice: https://www.youtube.com/channel/UC6_DNaUVZwkSw_vqZylfdPA

Pin It

Iskalnik po strani

Danes na programu

Narodnozabavna glasba


Sodelujemo...

Vremenska napoved

Radio Sevnica

Loading radio ...

SPONZORJI

logo asdvs

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save