Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Znane so finalistke World Top Model Slovenia 2017

WORLD TOP MODEL SLOVENIA 2017! Organizatorki Diana Čonč in Kaly Kolonič, sta v centru Ljubljanje na odprtem fotoshootingu predstavili finalistke za World Top Model Slovenije 2017. Ta najbolj prestižen in največji dogodek v svetu modelinga bo letos prvič v Sloveniji.

organizatorki world top model1

WTM je največji svetovni izbor modelov, ki ima tradicijo že od leta 1990, spremlja pa ga več kot 100 milijonov ljudi, modnih agencij, modnih agentov in poznavalcev mode, stilistov, bloggerjev, dizajnerjev in kreatorjev ter nasploh sledilcev mode in lepote. Nagrada je neverjetnih 200.00 eurov vredna pogodba za modeling z eno izmed največjih modnih agencij na svetu Major model management.

 

WTM je do sedaj potekal v več kot petnajstih evropskih metropolah, Milano, Zuriich, Monte Carlo, Berlin, Palma de Mallorca, Rim, Zanzibar, Gotheburg, Lugano, Praga in Budimpešta in je bil gostitelj znanih imen iz sveta mode, kot so Claudia Schiffer, Valeria Mazza, Markus Schenkenberg, Grace Jones, Richard Clayderman, Zucchero, Marianne Faithfull, Brigitte Nielsen … Koncept World Top Model Slovenije je drugačen, saj to ni še eno lepotno tekmovanje, temveč gre za projekt namenjem modi, glamurju in novim trendom v lepotni industriji. Že od junija potekajo fotoshootingi  ter snemanje video posnetkov s tekmovalkami, vse skupaj pa bo zaokroženo v oddajo, ki jo bo povezovala izkušena Tv voditeljica Kaly Kolonič, ki ji tovrstni projekti niti malo niso tuji. Za sabo ima že bogatih 15 let izkušenj z delom na radiiu in TV, zadnja leta pa jo vidimo v vlogi voditeljice raznih, večinoma modnih dogodkov. „Skrajni čas je bil, da se tudi Slovenija postavi na zemljevid mode. Navsezadnje imamo pri nas izredno lepa dekleta, ki s svojim videzom in izvrstnimi merami ustrezajo merilom trenutne modne industrije in prav je, da se jim ponudi priložnost, za uspešno delo v modelingu. V bistvu lahko rečemo, da so dekleta iz držav nekdanje Jugoslavije še posebej zanimiva in imajo velik potencial. Korak naprej, da bo WTM dobil letos tudi predstavnico Slovenije, pa je naredila manekenka Diana Čonč, ki se je lansko leto udeležila castinga v tujini in brez njene iniciative do tega projekta v Sloveniji ne bi nikoli prišlo. Diana je World Top Model Slovenije 2016 in lastnica licence WTMS 2017“, je povedala Kaly, ki je bila k projektu najprej povabljena kot voditeljica, nato pa zaradi svojih bogatih izkušenj v svetu mode še kot soorganizatorka.

 

Diana Čonč se je projekta World Top model lotila z veliko mero profesionalnosti in izkušenj v modni industriji, ravno pa je prišla  iz Dubaja, kjer se je družila z modno smetano. „Od samega začetka sem  imela željo postati organizator/vodja takšnih projektov,drugačnih od že obstoječih. Mlada ambiciozna ženska z veliko idej, sem morala nekje začeti. Nisem vedela kako bom do tega prišla, prepričana pa sem bila, da mi bo uspelo. Lansko leto sem se v tujini udeležila castinga, ki mi je prinesel naziv World Top Model Slovenije 2016, udeležila sem sem svetovnega izbora v Milanu in osvojila 12. od 44. mest. Nekaj mesecev kasneje pa sem čisto po naključju iz radovednosti organizirala sestanek kateri mi je prinesel priložnost postati lastnica projekta WTM“, je zaupala Diana Čonč.

 

Na castingu v kavarni Čuk so bili izbrani modeli, ki so slikani in snemani v trendovskih oblačilih Fenzy.si, nakitu Perla in SAN fashion&jewelry, MSTHV, kopalkah Lee Behek in večernih oblekah znamke GGW dizajnerke Gordane Grandosek Whiddon. Dogodek podpirajo tudi Ekskluzivno.si, Borbona catering, Grem z vlakom. Za dekleta je skrbel izurjen hain & make up team Patrik Trol, Eva Assani, Mateja Klep, Ana Morgan, Anja Hostnik. Za postavitve in koreografijo deklet je poskrbel Nenno Harlekin. Tekmovalke so bile spremljane pod budnim očesom foto/video teama:Samo Mervar, Gregor Grega, Matjaž Doberšek, Luka Rebol.

FINALISTKE WORLD TOP MODEL SO:

Ana Pintar, Edita Avdić, Patricija Golob, Nataša Ristić, Anja Kamerički, Kaja Jokić, Brina Recek, Ivona Ljoljić, Eva Kaube, Lola Jevtić, Tara Bergant.

kaly kolonic1

Junija je potekal casting, kjer je žirija izbrala omenjenih enajst deklet, ki ustrezajo kriterijem modela, višina nad 170 cm, mere čim bolj 90/60/90, zanimiv izgled, fotogeničnost in predvsem potencial za delo v samem vrhu svetovne modne industrije. Žirijo so sestavljali, organizatorki World Top Model Slovenija- Diana Čonč in Kaly Kolonič, fotografa Samo Mervar in Gregor Podvinski, Aleksander Bohinc, Borbona catering, oblikovalka kopalk Lea Behek ter Sandra in Robert Šerbec, lastnika licence WTM za področje nekdanje Jugoslavije.

Do začetka jeseni bo znana zmagovalka, ki bo Slovenijo predstavljala v Budimpešti, kjer se bo potegovala za 200.000 eur vredno pogodbo z eno izmed največjih modnih agencij v svetu, Major model managenent za delo v Milanu, Parizu in New Yorku.

Zmagovalka WTM Slovenia pa bo tudi posebna gostja na pripravah in izboru WTM Hrvaške na Korčuli, skupaj z ostalimi predstavnicami držav Srbije, BiH, Makedonije in Črne gore.

Da imajo predstavnice Slovenije in ostalih držav Balkana velike možnosti za zmago, priča tudi dejstvo, da je nagrado 200.000 eur leta 2016 prejela Hrvatica Lara Spajić, leta 2015 pa je naziv prve spremljevalke – Top Model Evrope prav tako prejela Hrvatica, Dea Maretić.

 

VEČ INFORMACIJ O PROJEKTU WORLD TOP MODEL

www.ekskluzivno.si

www.worldtopmodelslovenia.com

www.facebook.com/Worldtopmodelslovenia

 

Agencija Ekskluzivno

www.ekskluzivno.si

Save

Save

Pin It

Iskalnik po strani

Danes na programu

Narodnozabavna glasba


Sodelujemo...

Vremenska napoved

Radio Sevnica

Loading radio ...

SPONZORJI

logo asdvs

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save