Prisluhnite nam radio LIVE Broadcast!

Poslušajte  Radio Sevnica KLIKlogo sevnica

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

×
Cenik OGLAŠEVANJA Radio Sevnica (18 Jul 2020)

Verjetno veste, da je oglaševanje danes nepogrešljivi del vsakega posla, morda pa niste vedeli, kako dobre učinke dosega oglaševanje na radiu in spletni strani hkrati.
Ljudje slišijo oglas, ki pritegne njihovo pozornost. Ko isti oglas vidijo tudi na spletu,
obstaja več kot 60% verjetnosti, da bodo kliknili nanj in si ogledali ponudbo.
Tukaj je nekaj dobrih razlogov, zakaj oglaševati pri nas...
1. Z objavljenim oglasom boste dosegli številne poslušalce našega radia
Priljubljenost našega radia narašča iz dneva v dan. Bolj kot je popularno brskanje po spletu, bolj popularno postaja poslušanje radijskih postaj preko spleta. Našo spletno stran v povprečju obišče približno 3000 obiskovalcev mesečno. Ti ljudje dnevno prebirajo zanimive novice iz področja glasbe in kronike, hkrati pa poslušajo glasbo naše radijske postaje in sodelujejo v nagradnih igrah.
2. Oglas bodo slišali in videli ljudje iz vaše ciljne skupine
Ker je vsebina našega radia pestra in poslušalce privablja z moderno in narodnozabavno glasbo, z zanimivimi novicami in atraktivnimi nagradnimi igrami, so tudi naši poslušalci različni, tako po starosti, spolu kot področjih, ki jih zanimajo. Čez teden, nas poslušajo mladi ljudje in predstavniki srednje generacije, ob nedeljah, ko je na sporedu domača narodnozabavna glasba pa starejši ljudje. Pomagali vam bomo določiti tisti terminoglaševanja, ki bo pritegnil največ vaših potencialnih kupcev.
3. Cenik oglaševanja
Osmrtnica ali zahvala (ena objavo) 5,00 EUR
Čestitka ali voščilo (ena objava) 10,00 EUR
Reklame (tedenski, mesečni in letni paket)
Reklama do 10 sek (5 predvajanj na dan, 7 dni, skupaj 35 objav) 70,00
EUR + izdela obvestila oglasa
Reklama do 20 sek (5 predvajanj na dan za 365 dni, skupaj 1825 objav)
1000,00 EUR
Izdelava reklamnega oglasa
(en govorec in glasbena podlaga) 35 EUR

× To je glava kategorije kot okno za Predloge.

Domači Kruh brez gnetenja

FacebookMySpaceTwitterDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksRedditNewsvineTechnoratiLinkedInRSS FeedPinterest
Pin It
More
pred 3 let 1 teden - pred 3 let 1 teden #15 od Radio Sevnica
Radio Sevnica ustvaril temo: Domači Kruh brez gnetenja
Kruh brez gnetenja

Značilno zanj je, da se uporabi le polovična količina kvasa.
Več dni je svež in se ne drobi. Upoštevajte navodila! Po pečenju bo hlebec kar zdrsnil iz pekača. Značilnost tako pečenega kruha je, da na vrhu poči, tako naredi kruh še bolj slasten.Takoj po peki je skorjica zelo trda.Tisti pa, ki imate radi mehko skorjico, ga takoj po pečenju dobro zavijte v krpo.
Uporabite lahko vse moke (bela, mešana, ržena, polnozrnata, koruzna, krušna, kamutova, s semeni, ajdova...)

Punce, katera ga še ni pekla, takoj na delo.

Rabite :

1 kg moke (po vaši želji)
1/2 kocke svežega kvasa (ali 1 vrečko suhega, če ste ga navajene, jaz ne delam z njim)
2 žlički soli
7.5 dcl vode (lahko malo več ali malo manj, odvisno od moke)

pekač, lahko je kakršenkoli, le da prestoji visoko vročino in mora imeti pokrov (stekleni, keramični, glineni...).
Pekača predhodno ne mastim in ne oblagam s papirjem.

Vse naštete sestavine v skledi za vzhajanje dobro premešajte s kuhalnico (ni potrebno z rokami).
Na slikah boste videli, kako zgledajo različne faze priprave.
Tako je priprava testa končana.
Skledo v kateri je testo, jaz pokrijem kar s čisto pvc nakupno vrečko (lahko pa tudi z alu folijo) in tako pustim 12 ur.
Testo v tem času fermentira.
Če ga boste dali kakšno uro prej peči, ne bo nič narobe.
Tudi ne bo narobe, če bo stalo dlje (20 ur).
Masa dobi po tem času videz redko zmešanega testa (tako je prav).
Delovno površino dobro pomokam in testo s pomočjo žlice spravim na pomokano površino.
Sedaj vklopim pečico na 220 stopinj in na srednjo rešetko postavim pekač, v katerem bom pekla.
Pekač se mora ogreti!!!
S pomokanimi rokami testo na hitro oblikujem (iz vseh štirih strani ga potegnem skupaj, da nastane hlebček ali oblika štruce) nikakor pa ga ne mesim!!!
Dokler se pečica in pekač segrevata, ga dam v pomokan pehar ali štručnico, da vzhaja(tako dobi testo vzorec).
Ko se pečica in pekač segrejeta na 220 stopinj, ga na hitro premestim ( rahlo zvrnem iz peharja) v vroč pekač.
Prve 1/2 ure se peče kruh pokrit na 220 stopinj.
Po 30 minutah pečenja pekač odkrijem in temperaturo zmanjšam na 200 stopinj in pečem še nadaljne 1/2 ure (lahko tudi manj, odvisno od moke).

Attachments:
Last Edit: pred 3 let 1 teden od Radio Sevnica.

Please Prijava or Registriraj se to join the conversation.

Moderatorji: Radio Sevnica
Time to create page: 0.106 seconds

Iskalnik po strani

Danes na programu

Mešana glasba
09:03 - Računalniške novice
Mešana glasba
18:03 - Računalniške novice
Mešana glasba

Vremenska napoved

Z vami je Radio Sevnica v živo!

radio online

Radio Sevnica v ŽIVO

Save

Save

Save

Save

Predvajalniki za poslušanje radia - Klikni Prenesi in Shrani

Predvajalniki!!!

Winamp

   vlc            

winamp

Save

Save

Save

Save

Save